Zakenrelaties op bezoek?

Amsterdam Your Way zorgt voor de omlijsting!

AmsterdamYourWay™ verzorgt het complete verblijf van uw zakenrelaties en belangrijke gasten in Amsterdam. Wij leveren maatwerk op basis van een tevoren afgesproken budget. Wilt u uw relaties of gasten weghouden van de grote zakenhotels, dan bieden wij exclusieve B&Bs en boutique hotels waar service en gastvrijheid tot een kunst zijn verheven. Verder leveren wij gidsen, chauffeurs en persoonlijke begeleiding. Wij nemen direct contact met op om details en wensen te bespreken.

 

Uw gasten staan centraal

Ook een zakenreis kan onvergetelijk zijn

Maar al te vaak staan zakenreizigers er na hun besprekingen alleen voor in een vreemde stad. Zoiets kan het zakelijke enthousiasme flink drukken. Met AmsterdamYourWay™ biedt u uw gasten een waardevolle invulling aan van die extra uren. Een bijzondere plek om te overnachten en een persoonlijke rondleiding of activiteit versterken het positieve gevoel waarmee uw zakenrelaties weer vertrekken. Zo wordt zakendoen met u een feest. AmsterdamYourWay™.

Over ons

Your hosts

Amsterdam Your Way™ is opgericht door Annemarie Goethart en Paul Robert. Annemarie deed 20 jaar ervaring op in zorg en hospitality. Paul leerde als reisjournalist de frustraties van mede-zakenreizigers kennen, en weet wat daaraan te doen is. Zelfs wie voor de tiende keer in Amsterdam is kan daar nog iets onverwachts meemaken. Dat is waar wij voor zorgen, samen met onze gidsen, begeleiders, chauffeurs en cateraars. Amsterdam Your Way™ is partner van
iAmsterdam2013

en een afspraak is snel gemaakt

Wij houden het graag simpel. Wij werken voor u. Zoekt u alleen een bijzonder hotel, dan boeken we dat graag voor u. Maar wilt u een compleet programma voor uw gasten? Nog liever. Zet u stap een: stuur ons uw e-mailadres.
Bel ons: 0654635421
E-mail: info (at) amsterdamyourway (dot) com